Olvasói vélemények

Köszönjük a rengeteg visszajelzést, alább ezekből szemezgettünk. Te is olvastad a Magyar Szuperhős Meséket és van véleményed? Írd meg itt: Kapcsolatfelvétel

Még nem olvastad, de kíváncsi vagy? Szerezd be itt: Vásárlás

Fruzsina és Magyar Szuperhős Mesék - Olvasói vélemények

“Nagyon tetszik, nagyon jók a történetek, a figurák is nagyon klasszak! A rajzok is eszméletlenek! Csak gratulálni tudok és annyit mondani, hogy így tovább, várom a folytatást, mert biztosan meg fogom rendelni!”
- B. László, Jászberény

“Nagyon vártam már. Rögtön kézbe is vettem és végigpörgettem. Nagyon igényes rajzok, képek vannak benne. A legjobban engem a Harcsa Huszár története fogott meg, de a másik kettő is eszméletlen volt. Eszeveszettül tetszik és már nagyon vártam, hogy kijöjjön egy ilyen újság, de hogy ennyire jó, na arra nem számítottam. Nagyon várom a folytatást. Hatalmas gratuláció és csodálat.”
- Sz. Laci, Székesfehérvár

“Remélem, hogy nagyon sokáig menni fog ez a dolog, ötletes és legalább találtam egy olyat, amit mindig szívesen olvasok majd. ::D További sok szerencsét! ::)”
- T. Fruzsina, Balmazújváros

Egy Like - Olvasói visszajelzés

“Nagyon tetszett. Mindhárom történet ütött. A karakterek szimpatikusak voltak (Jók is és a Gonoszok (Bízom benne, hogy Maró Feró fog még szerepelni.) is.) és hát az első történetben (Amit Fábián Peti illusztrált.) szereplő történelmi vendégszereplő TÖKÉLETESEN működött és a képregény is tetszett. Egyszóval le a kalappal a második szám előtt. Nagy Szeretettel várom a harmadik számot.”
- P. Bence, Dabas

“A történelmi infók nagyon tetszettek, az alapgondolat jó és van benne egy csomó ötletes megoldás. Szívesen látnék több kisebb illusztrációt benne, a képes oldalon én 2-3 képet is elnézegetnék. :)” … “Minden esetre kíváncsi vagyok, milyen további kalandokba bonyolódnak magyar szuperhőseink…”
- G. Tünde, Budapest

“A történet remekül hozza az eredeti szuperhős sémákat, mindeközben lényegi magyar vonatkozásai, elemei is vannak. E kettő vegyítése bátor dolog, nehéz egyensúlyozni az amerikai kultúra, mesés-fantasztikus elemek és a magyar hagyományok helyes aránya között…
Fellelhető a történet vezetésében, a személyiség megformálásában az oltalmazó, védő, igazságot szolgáltató vonulat, és persze érdekes, hogy egy átlagos sorsú töritanárból lesz a szuperhős…
A szóhasználat néhol igencsak plasztikus, az akciójeleneteknél pl.
De sebaj, ennyi belefér.
Pár helyen, pl. a leíró részeknél szépirodalmi stílushoz közelít a megfogalmazás, érdekes lenne tudni, ezeket a többszörösen összetett mondatokat, illetve jelzős szerkezeteket miként fogják-veszik az olvasók.” … “Egyszóval érdekes kezdeményezés adaptálni a tőlünk eltérő kultúrájú, műfajú történeteket, hajrá, én drukkolok!”
- F. Gábor, pedagógus

Első és második szám - Magyar Szuperhős Mesék olvasói visszajelzés

“Amikor a lap megérkezett, s belenéztem, bevallom, nekem kicsit félelmetes volt egyik-másik rajz. Épp ott volt a könyvtárban néhány fiú, akiknek megmutattam, s ők egyáltalán nem tartották félelmetesnek, tetszett nekik! :) Gondoltam, nem baj, ha nem vagyunk egy véleményen, lássuk a történeteket! Nagyon tetszett, ahogyan a történetekben a történelmet, irodalmat ötvözte a mai magyar valósággal, s a mesés elemekkel! Tetszett, hogy az agressziónak mindig megvan az ellenpólusa is, szóban és a szereplők cselekedeteiben egyaránt. A happy end-el végződő történetek nevelő ereje jó hatással lehet az izgalomra vágyó gyerekekre, egyfajta mintát adva a konfliktusok megnyugtató, a jó győzelmével járó megoldására.
Gratulálok munkájukhoz, mely sajátos eszközeivel hozzájárulhat a gyerekek olvasóvá neveléséhez, amire ma (ismerve az értő olvasás alacsony szintjét), talán minden eddiginél nagyobb szükség van!”
- V. Márti, pedagógus

Még nem olvastad? Rendeld meg a Magyar Szuperhős Mesék legújabb számát vagy pótold be a hiányzót!

Megveszem!

Copyright © 2021 Magyar Szuperhős Mesék