Budapest éjjeli utcáin egy természetfölötti szörnyeteg garázdálkodik, akit a hatóságok sem tudnak megállítani. Látva, hogy szükség van rájuk, Hungária Kapitánya, a nemzeti szuperhős és Harcsa Huszár, a fiatal mutáns összefog a veszély megfékezésének érdekében. Vajon meg tudják állítani a határtalan éhségű ellenfelet? Ismerd meg a hazai hősök születését és kalandjait a Magyar Szuperhős Mesék világában, ahol bármi megtörténhet!

Magyar Szuperhős Mesék 1. szám – tartalom:

Hungária Kapitánya – A viharos nyár (Pintér Márk illusztrációival)
Hungária Kapitánya - Pintér Márk

Harcsa Huszár – A víz és bűn szülötte (Slezák Diána illusztrációival)
Harcsa Huszár - Slezák Diána

Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár – A Veszedelmes Vérpuli (Létai Márton illusztrációival)
Veszedelmes Vérpuli - Létai Márton

Harcsa Huszár magyar szuperhősA szuperhősök modern korunk mitológiai alakjai, akiknek kalandjain generációk nőnek fel. Életünk későbbi szakaszában nosztalgiából vagy hobbiból sokunknak jelentenek kikapcsolódást a mindig győzedelmes ikonok és hihetetlen történeteik. A Magyar Szuperhős Mesék ezzel a szemlélettel gondolja újra a korunkbeli Magyarországot, egységgé gyúrva egy csipetnyit szellemi örökségünkből, kiszínezett hétköznapokkal és a klasszikus szuperhős világgal.

Hungária Kapitánya magyar szuperhős
Formátumunkban, melyet Képes Krónikáknak nevezünk, minden oldalnyi szöveghez egy teljes oldalas illusztráció tartozik. Az írott szavak és a képi megvalósítás együtt teszik ki a történetek egészét. Ebben a kötetben három Képes Krónika található, bemutatva hőseink, Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár születését, valamint első közös kalandját. Fogadd őket szeretettel!

Paraméterek: 3 mesés történet, 52 oldal, A4-es királyi méret (21cm × 29,7cm), színesen illusztrált (minden szöveges oldalhoz teljes oldalas illusztráció), mindez baráti 990 Ft-os áron!

A Magyar Szuperhős Mesék megvásárolható Budapesten a Fantasmania bemutatótermében vagy megrendelhető házhozszállítással.

Rendeld meg és vedd kézbe az extra-tartalmas első kötetet!

Megveszem!