Gép testben gép lélek – Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár újabb apró kalandja az egyperces képregényekben!

Gép testben gép lélek - Egyperces Képregények a pulton

Múlt héten készült el az Magyar Szuperhős Mesék egyperces sorozatának új bejegyzése. A képregények A6 méretben, borító és két képregény oldal terjedelemben készültek.

Kép: Egyperces képregények hada a Fantasmania Bemutatóterem pultján, tulajdonosokra várva!

Hungária Kapitánya Egyperces Képregény részlet

Ez a kaland az előző mini után játszódik. Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár rajtaüt az üzemen, ahol az országot fenyegető gonosz óriásrobotok készülnek.

Kép: Hungária Kapitánya egy gonosz óriásrobot ellen!

Harcsa Huszár Egyperces Képregény részlet

A rajzokat Pintér Márk készítette. A képeken egy erősen ütőképes Harcsa elevenedik meg (ld. itt a rajzot), de minden kockának megvan a maga kis mozzanata is.

Kép: Harcsa Huszár berúg (egy retro-robot arcot)!

Magyar Szuperhős Mesék Gép testben gép lélek borító

Szerezd be az ingyenes Magyar Szuperhős Mesék – Gép testben gép lélek egyperces képregényt! Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Fantasmania Bemutatóterembe (1082 Budapest, Vajdahunyad u. 32, pár perc séta a 3-as metró vagy a 4-es 6-os villamos Corvin-negyed megállójától) és kérni egy példányt. Térkép és nyitva tartás itt: http://fantasmania.hu/bemutatoterem.php

Kép: Gép testben gép lélek borító

Magyar Szuperhős Mesék első szám és mini képregény

Még nincs meg a Magyar Szuperhős Mesék magazin első száma? A hőseink titkos eredetét és első közös kalandját olvashatod három illusztrált történetben. Szerezd be most:

Megveszem!