A kőbányai pincerendszerben titkos élet-halál küzdelmet szervező Sötét Bajnok a nyers erőt isteníti. Harcsa Huszár segítségül hívja Hungária Kapitányát, de nem biztos, hogy ketten elegendők lesznek ellene. Tachkov Professzor a “Hozdvissza” Hadművelet során az elszabadult Bazalt Behemót újbóli befogására indul, a küldetés azonban a későbbi események fényében korántsem bizonyul olyan sikeresnek, mint ahogy először hitte. Hiába nyújt támogatást Mátyás, az igazságos, a magyar szuperhősök a harmadik szám végére olyan árat fizetnek, hogy vitathatatlanul elérkezik a Hőskor vége.

Magyar Szuperhős Mesék 3. szám – tartalom:

Harcsa Huszár és Hungária Kapitánya – A Sötét Bajnok viadala (Döme Zsófia illusztrációival)

Harcsa Huszár pofont kap - Döme Zsófia

Ebkommandó – A “Hozdvissza” Hadművelet (Létai Márton illusztrációival)

Tachkov professzor kisakkozza - Létai Márton

A Hőskor vége (Lukács Máté illusztrációival)

Harcsa Huszár és Tachkov professzor megkomolyodik - Lukács Máté

Harcsa Huszár magyar szuperhősA szuperhősök modern korunk mitológiai alakjai, akiknek kalandjain generációk nőnek fel. Életünk későbbi szakaszában nosztalgiából vagy hobbiból sokunknak jelentenek kikapcsolódást a mindig győzedelmes ikonok és hihetetlen történeteik. A Magyar Szuperhős Mesék ezzel a szemlélettel gondolja újra a korunkbeli Magyarországot, egységgé gyúrva egy csipetnyit szellemi örökségünkből, kiszínezett hétköznapokkal és a klasszikus szuperhős világgal.

Hungária Kapitánya magyar szuperhős
A harmadik szám történeteit a Sötét Bajnok köti össze, az ő hadjáratának három fázisát ismerhetjük meg bennük. Ismét két illusztrált Képes Krónikát és egy képregényt tartalmaz a magazin, az utóbbi különleges színezési módszerrel, kézzel festve, de digitálisan szerkesztve készült. Továbbra is törekszünk tehetséges hazai illusztrátor bemutatására, így két új, a korábbiakhoz méltó rajzolót köszönthetünk az oldalainkon. Fogadd őket szeretettel!

Paraméterek: 2 történet, 1 képregény, A4-es királyi méret (21cm × 29,7cm), színesen illusztrált (minden szöveges oldalhoz teljes oldalas illusztráció), továbbra is baráti 990 Ft-os áron!

A Magyar Szuperhős Mesék megvásárolható Budapesten a Fantasmania bemutatótermében vagy megrendelhető házhozszállítással.

Rendeld meg és vedd kézbe a hősök történetében mérföldkőnek számító harmadik kötetet, tőlünk beszerezve ajándék Egyperces Képregény melléklettel!

Megveszem!

Nincs meg az első két szám? Még beszerezheted őket a vásárlás menüpontban. A bevezetőiket itt olvashatod: 1. szám bevezető és 2. szám bevezető

Copyright © 2021 Magyar Szuperhős Mesék