Egyik fontos célkitűzésünk, hogy minél több tehetséges illusztrátor munkáit mutathassuk be a Magyar Szuperhős Mesék magazin oldalain. Ezzel egyrészt szeretnénk hasznos publikációs felületté válni mind az alkotók, mind pedig a szakma iránt érdeklődő olvasók szemében. Másrészt pedig minden rajzoló új látásmóddal mutatja be a Magyar Szuperhős Mesék világát, így a végeredmény változatosabb, gazdagabb lesz. Ezért minden kiadványhoz új grafikusokat kérünk fel, akik saját stílusukat kölcsönözik a rajzoknak. Olvasd el róluk a pár soros bemutatóinkat!

Magyar Szuperhős Mesék 2. szám illusztrátorai
(történetek sorrendjében):

Harcsa Huszár – A szenny foglyai (és borítógrafika)

Fábián Péter

Fábián Péter illusztrátorTetoválóként dolgozik, szabadidejében pedig a Bloodlust képregények rajzolója, így a munkaidőben és azon túl is vizuális ábrázolással foglalkozik. Peti vállalta, hogy méltóan ábrázolja Toldi Miklóst, a kaland történelmi vendégszereplőjét és a borítót is ő készítette. Köszönhetünk neki egy impozáns mecha-robotpáncélos Tachkov Professzort, egy fenyegető főellenséget és egy igen vagány Harcsa Huszárt is, mindezt lenyűgöző részletességgel. Biztosak vagyunk benne, hogy aki ismeri a rajzait, nem fog csalódni, aki pedig még nem ismeri, ezentúl figyelni fog rá!
Peti tetoválás galériája és képregénye pedig itt van:
http://bloodlust.hu
http://greenskulltattoo.hu/hu/peti-tetovalas-galeria

Harcsa Huszár és Hungária Kapitánya – A műkincsvadászok (képregény)

Létai Márton

Létai Márton illusztrátorVisszatérő rajzolónk az első számból, akinek korábbi alkotásait több olvasónk is külön dicsérte. Szintén olvasói igényre ezúttal egy nehezebb feladatba vágott bele: képregényt rajzolt. Marci jól kihasználta a nagy A4-es oldalak adta lehetőséget és nagyon behatóan kibontotta a cselekményt. Megalkotta egy új ellenség megjelenését és egy, a korábbihoz képest idősebb és talpraesettebb Harcsa Huszárt mutatott be. A végeredménnyel pont eltalált egy kicsiknek és nagyoknak egyaránt fogyasztható hangulatot. Ha azok közé tartozol, akik hiányolták a panelekre bontott kalandot, akkor eljött az időd!
Marci oldala:
http://letaimarton.com/
http://smuzliprof.deviantart.com/

Tachkov Professzor – Kutya élet

Vigovszky Rita

Létai Márton illusztrátorMesekönyvek illusztrálásával foglalkozik. Több, kifejezetten kisgyerekes családoknak szánt kötet is jelent már meg külföldön a munkáival (The Bunny Family 1-3, Oslo for Mothers, Stavanger for Mothers). A második számban ő képviseli a szebbik nemet, rajzaival pedig a cukiságot tette hozzá a magazinhoz. A történet, amin dolgozott Tachkov Professzorra fókuszált, így erre sok alkalom volt a kis tacskó ábrázolásakor. Nagyon megbízható munkatársnak ismertük meg, és illusztrációit biztosan könnyen be tudja majd fogadni a fiatalabb korosztály is.
Rita facebook oldala:
https://hu-hu.facebook.com/vigovszkyrita

Köszönjük, hogy hozzájárultak a Magyar Szuperhős Mesék továbbfejlesztett második számához, nagy örömmel mutatjuk be a munkáikat!

Ismerd meg Te is, hogyan fejlesztettük tovább a magazint, rendeld meg a kötetet!

Megveszem!

Magyar Szuperhős Mesék 1. szám illusztrátorai
(történetek sorrendjében):

Hungária Kapitánya – A viharos nyár (és bal fölső borító címke)

Pintér Márk

Pintér Márk illusztrátorAnimáció szakon végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, jelenleg illusztrátorként és szabadúszó animátorként dolgozik és szabadidejében igyekszik minél több izgalmas grafikai projektben részt venni. A történet illusztrációinál kiváló eredménnyel vegyítette dinamikus, modern stílusát retro elemekkel, így ábrázolva Hungária Kapitányának születését és küzdelmét az első ellenféllel. A bátor montázsszerű megoldás, amivel a képekben szigorú elválasztás nélkül kap helyet több mozzanat is, lehetővé teszi, hogy a kaland mindent részletét lásd.
Márk facebook oldala itt található:
https://www.facebook.com/artofmarkpinter

Harcsa Huszár – A víz és bűn szülötte

Slezák Diána (zsebhold)

Slezák Diána illusztrátorA Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjában, majd a Mesharray Digitális Média Iskolában tanult, reklámgrafikusként dolgozik egy ügynökségnél, és ami a legfontosabb:  pozitivitása és kitartása határtalan. Munkáival a könnyedséget és két férfiú mellett a női szemszög változatosságát tette a kötetbe. Rajzai garantálják, hogy megszeresd a felnövekvő Harcsa Huszárt és az őt körülvevő szereplőket.
Dia (zsebhold) portfólióját az alábbi linken találod:
http://dianaslezak.com/

Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár – A Veszedelmes Vérpuli (és a borító)

Létai Márton

Létai Márton illusztrátorA Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett Ipari termék- és formatervező mérnöki diplomát, rutinjához számtalan korábbi illusztrátori és grafikus munkája segítette hozzá. Ez a gyakorlat meg is látszik a Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár közös kalandját leíró történet képein, a klasszikus képregényeket idéző stíluson és a részletgazdag háttereken. A legapróbb vonalnak is megvan a maga funkciója az izgalmas összkép létrehozásában. Harcsa Huszár itt megjelenő különleges interpretációja és a félelmetes szörnyeteg, a Vérpuli vizuális megvalósítása biztosíték arra, hogy emlékezni fogsz a történetre.
Marci itt vár:
http://letaimarton.com/
http://smuzliprof.deviantart.com/

Köszönjük nekik, hogy tudásukat és tehetségüket kölcsönözték a Magyar Szuperhős Mesék világához, büszkék vagyunk rá, hogy bemutathatjuk a munkáikat!

Ismerd meg Te is a nézőpontjukat a magyar szuperhősökről, rendeld meg a kötetet!

Megveszem!

Egyperces Képregény sorozat

Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár – A zsugorított szemét rejtélye

“Gombalovas” Békefi Ákos és Tamás

Gombalovas Békefi Ákos és Tamás grafikus / illusztrátor

Az utóbbi években rengeteg olvasnivalóval látták el a képregények netes kedvelőit. A repertoárjuk humoros és akció-központú művekben is bővelkedik, Harcsa Huszár és Hungária Kapitánya újabb rövid kalandjában ez a két vonal találkozik. Eddigi munkáikhoz híven, részletesen rajzolva és aprólékosan színezve tárnak elénk egy éjszakai rajtaütést. Hőseink itt ellentmondást nem tűrően csapnak szét az erdőkben térfogatváltó szemétkupacokat hagyó rovarlények telepén. Még több képregényt tőlük itt találsz:
http://gombalovas-eredeti.blogspot.hu/

Az új egyperces képregény ismét nyomtatva, teljesen ingyen beszerezhető: Minden Magyar Szuperhős Mesék rendeléshez ajándékba adjuk, vagy egyszerűen a Fantasmania bemutatóterembe látogatva kérhető. Szerezd be, amíg a van!

Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár – A fafejű műkincsrabló

Erhardt Domonkos

Erhardt Domonkos grafikus / illusztrátor

Animátor szakmát szerzett és most ugyanezen a szakterületen pallérozza magát tovább a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Szenvedélyének, a képregényrajzolásnak évek óta hódol a 5Panels alkotócsapat tagjaként és azon túl is. Domi az egyperces képregényben is kiválóan kamatoztatta a tapasztalatait, a figurák kicsit rajzfilmszerűek, de kellőképp megmunkáltak és kifejezőek lettek, sok élénk színnel és jól strukturált panelekkel. Saját szemszögből gondolta újra Harcsa Huszár megjelenését egy kevésbé emberszerű, testesebb lényként és elsőként rajzolta meg a mini ellenségét Tuskót, a fafejű műkincsrablót. Domitól rengeteg rajzot találsz a tumblr oldalán:
http://erhardtdomonkos.tumblr.com/

Az egyperces képregények (A6 méretű, egy színes borítóból és két képregény oldalból álló minik) nyomtatott formában, teljesen ingyen beszerezhetők. Minden Magyar Szuperhős Mesék rendeléshez ajándékba adjuk, vagy átvehető a Fantasmania bemutatóterembe látogatva. Szerezd be, amíg a készlet tart!

Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár – Gép testben gép lélek

Pintér Márk

Pintér Márk illusztrátorAz első szám után egy egyperces képregénnyel tért vissza, ezúttal a borítók címkéin használt figurák stílusában, klasszikus képregényes megoldásokkal és egy csepp rajzfilmszerűséggel. Márk itt bebizonyította, hogy a formátum korántsem idegen neki, minden panelnek megvan a maga apró mozzanata. Az első, Mechanikus lázadás című mini kaland folytatásában Harcsa Huszár és Hungária Kapitánya a gonosz óriásrobotok forrását tárja föl és szembenéz készítőjükkel, a Kalkulátorral!
Márk facebook oldala itt található:
https://www.facebook.com/artofmarkpinter

Ez a mini képregény is ajándékba kérhető és jár Minden Magyar Szuperhős Mesék rendeléshez (amíg van belőle), ne hagyd ki!

Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár – A mechanikus lázadás

Huszár Dávid

Huszár Dávid grafikus / illusztrátor

Az egri Eszterházy Károly Főiskola hallgatója, 21 évesen már két nagyon izgalmasra sikerült, képregény szerű animációs videoklip is díszeleg a portfóliójában. A Magyar Szuperhős Mesék világához a Mechanikus Lázadás című egyperces képregény rajzait adta, kiválóan dinamikus figurákkal, nagyon pofás retro robotokkal és igen erőteljes testalkatú Harcsa Huszárral (aki egy panelben a bajszának aktív használatától sem riad vissza). Még több munkát Dávidtól a facebook oldalán találsz:
https://www.facebook.com/20iDesign

A Mechanikus Lázadás egyperces képregény (ami A6 méretű, egy színes borítóból és két képregény oldalból áll) nyomtatott formában, teljesen ingyen beszerezhető. Minden Magyar Szuperhős Mesék rendeléshez ajándék mellékletként adjuk, vagy átvehető a Fantasmania bemutatóterembe látogatva. Szerezz egy példányt, amíg a készlet tart!

Szerezd be a Magyar Szuperhős Meséket ajándék egyperces képregény melléklettel!

Megveszem!

Copyright © 2021 Magyar Szuperhős Mesék