Harcsa Huszár egy bűnbanda bunkerének foglya, Hungária Kapitánya egy testrabló szellem irányítása alá kerül, Tachkov Professzor pedig a saját laboratóriumában válik üldözött prédává. Bonyolódó kalandok, hazai helyszíneken, Toldi Miklós vendégszereplésével, akit sokan az első magyar szuperhősként említenek. Köszöntünk a Magyar Szuperhős Mesék második számában!

Magyar Szuperhős Mesék 2. szám – tartalom:

Harcsa Huszár – A szenny foglyai (Fábián Péter illusztrációival)

Harcsa Huszár leskelődik - Fábián Péter

Harcsa Huszár és Hungária Kapitánya – A műkincsvadászok (Létai Márton illusztrációival)

Harcsa Huszár Hungária Kapitánya ellen - Létai Márton

Tachkov Professzor – Kutya élet (Vigovszky Rita illusztrációival)

Tachkov Professzor és Vérpuli - Vigovszky Rita

Harcsa Huszár magyar szuperhősA szuperhősök modern korunk mitológiai alakjai, akiknek kalandjain generációk nőnek fel. Életünk későbbi szakaszában nosztalgiából vagy hobbiból sokunknak jelentenek kikapcsolódást a mindig győzedelmes ikonok és hihetetlen történeteik. A Magyar Szuperhős Mesék ezzel a szemlélettel gondolja újra a korunkbeli Magyarországot, egységgé gyúrva egy csipetnyit szellemi örökségünkből, kiszínezett hétköznapokkal és a klasszikus szuperhős világgal.

Hungária Kapitánya magyar szuperhős
A második számba két Képes Krónika formátumú történet került, ezekben minden oldalnyi szöveghez egy teljes oldalas illusztráció tartozik. Köztük pedig egy képregény foglal helyet Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár újabb közös kalandjával.

Paraméterek: 2 történet, 1 képregény, A4-es királyi méret (21cm × 29,7cm), színesen illusztrált (minden szöveges oldalhoz teljes oldalas illusztráció), továbbra is baráti 990 Ft-os áron!

A Magyar Szuperhős Mesék megvásárolható Budapesten a Fantasmania bemutatótermében vagy megrendelhető házhozszállítással.

Rendeld meg és vedd kézbe a továbbfejlesztett második kötetet, tőlünk beszerezve ajándék Egyperces Képregény melléklettel!

Megveszem!

Nincs meg az első szám? Még beszerezheted azt is a vásárlás menüpontban. A bevezetőjét itt olvashatod.